Главная » 2015 » Травень » 27 » «Школа безпеки - 2015»
07:23
«Школа безпеки - 2015»

Вміння діяти в умовах надзвичайних ситуацій різного виду в наш непростий час потрібно всім. Учням можливість досконало оволодіти навичками захисту і допомоги надає Всеукраїнський громадський дитячий рух «Школа безпеки», осередок якої кілька років працює в КЗ «Калинівська ЗОШ I-III ступенів».

14-16 травня 2015 року на базі ЗНВК «Запорізька Січ» (острів Хортиця, м. Запоріжжя) відбувся обласний збір-змагання ВГДР Школа безпеки.

Честь Веселівського району на цих змаганнях захищали учні КЗ «Калинівська ЗОШ I-III ступенів» Остроконь Микита, Гаджибалаєв Рамінь, Мельник Катя, Корж Влада, Анікієва Аліна, Остроконь Кіріл та Мирончук Вячеслав. За віком всі були молодші п’ятнадцяти років і тому виступали в молодшій віковій групі. В такому складі команда виступала вперше, але кілька учасників мали досвід Всеукраїнських змагань, щоправда в особистому, а не командному заліку. В перший день довилося виступати на технічно складних етапах: «Бойове розгортання», «Дії в зоні техногенної аварії», «Порятунок потерпілого з висотної будівлі», а також пройти тестування на злагодженість команди під час психологічних тестів і здати командні та особисті тести з долікарської допомоги. Наша команда постійно наступала на п’яти господарям змагань – учням ЗНВК «Запорізька Січ», але досвід і матеріальна база господарів (бойовки, пожежні рукави, костюми хімічного захисту та інше спорядження) зіграли свою роль – ми майже скрізь трішки поступалися і йшли другими. Приємним виключенням став медичний конкурс, в якому Остроконь Микита показав найкращі знання серед учасників всіх груп і приніс нашій команді І місце на цьому етапі. Другий день розпочався зі зливи і сильного вітру, що вплинуло на перебіг змагань. Довелося відмовитися від проведення змагань на дистанції «Порятунок на воді» і внести зміни в проведення етапу «Порятунок в природному середовищі». Бажання наздогнати господарів привело до поспіху і кількох прикрих помилок, що залишили нашу команду на другому місці.

Маючи в результаті двох днів змагань одне перше і кілька других місць наша команда стала другою в загальному заліку. Окрім медалей, грамот та солодкого призу – торта, команді була вручена подяка від обласного управління ДСНС в якій відзначено педагогічний колектив КЗ «Калинівська ЗОШ I-III ступенів” у формуванні здорового та безпечного способу життя учнів.

Успіхом наша команда завдячує фінансовій підтримці батьків учасників команди та небайдужих односельців: Шкрум А.П., Потапенко С.П., Патенко В.П., Пугач Г.І.






Категория: Конкурси | Просмотров: 481 | Добавил: AdminVroo | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.04.2024, 05:22
Приветствую Вас Гість

Форма входа

Категории раздела

Конкурси [35]
Зверніть увагу [5]
Заходи [80]
Методична робота [27]
Спортивно-масові заходи [20]
Досягнення [7]
Туризм [2]
Привітання [7]

Поиск

Календарь

«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика


    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0