Главная » 2015 » Серпень » 31 » Серпнева конференція педагогічних працівників району
09:10
Серпнева конференція педагогічних працівників району

Уже стало традиційним проведення напередодні нового навчального року серпневої конференції педагогічних працівників району. Цього року вона проходила 28 серпня на базі районної різнопрофільної гімназії у форматі розширеної колегії відділу освіти, молоді та спорту, на яку запрошувались директори ЗНЗ, ПНЗ, завідувачі ДНЗ. Головна мета зібрання – аналіз готовності закладів освіти району до початку 2015-2016 навчального року.

У роботі колегії взяли участь: голова районної державної адміністрації Мігуля І.І., голова районної ради Масалов В.В., депутат обласної ради Голота Ю.В.

Методист відділу освіти, молоді та спорту Дундук О.С. познайомила присутніх з підсумками огляду закладів освіти району, проведеного в серпні місяці. В обговоренні даного питання взяли участь: директор КЗ «Матвіївська ЗОШ І-ІІІ ст.» Кас’янова З.О., директор КЗ «Новоолександрівська ЗОШ І-ІІ ст.» Голобородько А.І., провідний інспектор Веселівського районного сектору головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій Назарчук О.А. Було зазначено, що заклади освіти своєчасно та на належному рівні завершили підготовку до нового навчального року, і 1 вересня вчителі зустрічатимуть своїх вихованців в оновлених класах та коридорах.

Після колегії була проведена оперативна нарада з керівниками ЗНЗ, ПНЗ, на якій розглядались актуальні питання діяльності закладів у 2015-2016 н.р.

В цей же день відбулись засідання районних методичних об’єднань вчителів ЗНЗ, завідувачів та вихователів ДНЗ. Проаналізувавши роботу за минулий рік, педагогічні працівники обговорили навчально-методичне забезпечення, особливості організації та зміст навчально-виховного процесу в різних предметів у новому навчальному році; в рамках проведення «круглих столів» поділились досвідом роботи щодо використання інформаційно-комунікаційних технологій на різних етапах уроку, занять з дошкільниками. Свої виступи педагогогічні працівники супроводжували демонстрацією методичних розробок, електронних презентацій тощо.

Проведення конференції педагогічних працівників району дало можливість керівникам навчальних закладів підвищити рівень педагогічної та управлінської культури, вчителям – збагатити свої знання з методики, підвищити педагогічну майстерність, завдяки чому вони зможуть забезпечити ефективний процес навчання й виховання школярів.

Перший осінній місяць почнеться всенародним святом – Днем знань. І знову шкільний двір наповнився мелодійними звуками першого дзвоника. Розпочнеться новий навчальний рік, який завжди означає відкриття цікавої, осяйної і часто нелегкої дороги – до нових відкриттів, звершень, знахідок, перемог. Вірними, надійними путівниками Країни Знань стануть вихователі, вчителі навчальних закладів району.

Хай новий навчальний рік буде щедрим на пошуки, починання, успіхи, принесе задоволення від результатів вашої натхненної праці!

Категория: Заходи | Просмотров: 726 | Добавил: AdminVroo | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 11:09
Приветствую Вас Гість

Форма входа

Категории раздела

Конкурси [35]
Зверніть увагу [5]
Заходи [80]
Методична робота [27]
Спортивно-масові заходи [20]
Досягнення [7]
Туризм [2]
Привітання [7]

Поиск

Календарь

«  Серпень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика


    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0