Главная » 2014 » Травень » 12 » Районна практична конференція
10:28
Районна практична конференція

07.05.2014 педагогічні працівники Веселівського району взяли участь у районній практичній конференції на тему: "Підсумки роботи над районною науково-методичною темою на рівні практичного втілення асоціаціями ЗНЗ".

В цьому навчальному році завершується робота відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, загальноосвітніх навчальних закладів над єдиною науково-методичною проблемою «Розвиток особистості учня, підготовка компетентного випускника школи на основі безперервного професійного зростання суб’єктів інноваційного простору асоціацій ЗНЗ», над якою працювали 4 роки. З метою підведення підсумків роботи, вироблення конкретних рекомендацій проводилась конференція.

На районну практичну конференцію запрошувались директори ЗНЗ, заступники директорів з навчально-виховної роботи, вчителі.

Розпочала конференцію завідувач районним методичним кабінетом Мартинюк Т.І. В своєму виступі вона розкрила роль асоціацій ЗНЗ у формуванні професійної компетентності керівних та педагогічних кадрів району. Ще у 2005 році у нашому районі ЗНЗ об’єднались в асоціації - добровільне об’єднання загальноосвітніх навчальних закладів з метою створення оптимальних умов щодо підвищення професійної компетентності педагогічних працівників, створення цілісної системи науково-методичної роботи з педагогічними кадрами Веселівського району.

Досвідом роботи щодо впровадження шкільної науково-методичної теми в рамках роботи асоціації поділились директори та заступники директорів з навчально-виховної роботи опорних загальноосвітніх навчальних закладів 6-ти асоціацій - комунальні заклади "Веселівська ЗОШ І-ІІІ ст. № 1", "Веселівська ЗОШ І-ІІІ ст. № 2", Запорізька ЗОШ І-ІІІ ст.", "Новоуспенівська ЗОШ І-ІІІ ст.", "Корніївська ЗОШ І-ІІІ ст.", "Чкаловська ЗОШ І-ІІІ ст.".

У своїх виступах директори та заступники директорів з навчально-виховної роботи , презентуючи власні напрацювання та досягнення, зупинились на конкретних шляхах вдосконалення діяльності вчителів, адміністрації з питань підвищення професійної компетентності, поділились позитивними наробками з даного питання.

Попереду робота над вибором нової районної науково-методичної проблеми та створенням програми її опрацювання.

Категория: Методична робота | Просмотров: 436 | Добавил: AdminVroo | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 13:21
Приветствую Вас Гість

Форма входа

Категории раздела

Конкурси [35]
Зверніть увагу [5]
Заходи [80]
Методична робота [27]
Спортивно-масові заходи [20]
Досягнення [7]
Туризм [2]
Привітання [7]

Поиск

Календарь

«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика


    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0