Главная » 2016 » Червень » 22 » Про роботу мовних та денних таборів
12:50
Про роботу мовних та денних таборів

З 30 травня по 17 червня на територіях 10 навчальних закладів Веселівського району функціонувало 10 мовних («Едельвейс», КЗ «Таврійсьька ЗОШ І – ІІІ ст.», «Сонечко» КЗ «Корніївська ЗОШ І-ІІІ ст.», “Smile” КЗ «Корніївська ЗОШ І-ІІІ ст.», «Цікава англійська», КЗ «Новоуспенівська ЗОШ І-ІІІ ст.», «Усвіті мови», КЗ «Новоуспенівська ЗОШ І-ІІІ ст.», «Калинка», КЗ «Калинівська ЗОШ І-ІІІ ст.», «Грінвіч», КЗ «Калинівська ЗОШ І-ІІІ ст.», «Веселка», КЗ «Матвіївська ЗОШ І-ІІІ ст.», «Der schuler», КЗ «Зеленогаївська ЗОШ І-ІІ ст.», «Чиста криниця», КЗ «Веселівська ЗОШ І – ІІІ ст.»), 1 денно-мовний (КЗ Чкаловська ЗОШ І-ІІІ ст.» табір «Весела англійська») і 2 табори з денним перебуванням (КЗ «Запорізька ЗОШ І-ІІІ ст.» табір «Сонечко», КЗ Менчикурівська ЗОШ І-ІІІ ст.» табір «Веселка»).

Всього відпочинком було охоплено 242 дитини це учні початкової, середньої та старшої ланки. В першу чергу до таборів було залучено дітей пільгових категорій.

Завдання мовного табору – показати дітям інший, відмінний від шкільного стиль викладання, де акцент ставиться на практичну частину і знання, які можна застосувати пізніше і в інших ситуаціях. Це дуже відрізняється від звичного багатьом батькам теоретичного підходу до освіти. Саме через таку діяльність діти істотно розширюють свій кругозір і дізнаються багато нового. Основна мета мовних таборів - зацікавити учнів іноземними мовами та сприяти самостійній підготовці вдома.

За період перебування дітей в мовних та денних таборах учні разом з педагогами, здійснили віртуальні подорожі англомовними країнами, вивчали німецьку, українську мови, читали казки та розучували пісні англійською, німецькою та українською мовами, танцювали, влаштовували театр-експромт, виставки малюнків, працювали над проектами, брали участь у спортивних змаганнях, різноманітних вікторинах і конкурсах: «Найкращий знавець англійської мови», «Словниковий бліц-турнір», «Найкращий перекладач», «Enjoy English» та ін. Розгадували англійські та німецькі загадки, ребуси, кросворди, шаради. Проводились конкурси на краще читання віршів, скоромовок англійською, німецькою та українською мовами тощо.

Під час проведення занять використовувалися сучасні засоби навчання, інформаційно-комунікаційні технології, джерела мережі Інтернет.

Надзвичайно цікавими та змістовними були екскурсії стежками рідного краю, до краєзнавчих музеїв, парку відпочинку села Менчикури. Незабутнє враження справила на вихованців табору поїздка на страусину ферму та парк культури і відпочинку ім. Горького в м. Мелітополь. Проводилися екскурсії до місцевого дитячого дозвільного майданчика с. Новоуспенівка «Капітошка» та ін.

Всі заходи були насичені активною працею та добрим позитивним настроєм! Табір надав дітям чудову можливість поєднати приємне з корисним – відпочинок з вивченням англійської, німецької та рідної української мови.









Просмотров: 428 | Добавил: AdminVroo | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 10:53
Приветствую Вас Гість

Форма входа

Категории раздела

Конкурси [35]
Зверніть увагу [5]
Заходи [80]
Методична робота [27]
Спортивно-масові заходи [20]
Досягнення [7]
Туризм [2]
Привітання [7]

Поиск

Календарь

«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика


    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0