Главная » 2015 » Квітень » 20 » Про результати роботи обласної психолого-медико-педагогічної консультації
12:22
Про результати роботи обласної психолого-медико-педагогічної консультації

03 квітня 2015 року на базі КДНЗ № 3 «Казка» надавали послуги висококваліфіковані та досвідчені спеціалісти комунального закладу «Запорізька обласна психолого-медико-педагогічна консультація» Запорпізької обласної ради. Разом з ними працювала вчитель-логопед КДНЗ № 3 «Казка» Міщенко В. М. Обстежено 40 дітей. Із них 26 дошкільного віку і 14 – учні загальноосвітніх навчальних закладів району. Всім бажаючим надано розгорнуті консультації та рекомендації. І це є першим кроком у нелегкому шляху подолання порушень. Батьки отримали висновки, які мали рекомендаційний характер і є підставою для направлення дітей до спеціалізованих закладів, або для навчання в загальноосвітніх школах, дошкільних навчальних закладах за спеціальними програмами з використанням певних форм і методів навчання.

Батьки та діти, які відвідали консультацію, завдячують обласним консультантам за слушні рекомендації, які допоможуть багатьом дітям відчувати себе повноцінними членами суспільства та своєчасно подолати труднощі.

Особлива подяка завідувачу КДНЗ № 3 «Казка» Дубіні Л.К. та персоналу логопедичної групи «Червона шапочка», які тепло й гостинно прийняли консультантів на території свого закладу та організувала їх продуктивну роботу.

Шановні батьки, ви повинні розуміти, що кожне порушення в тій чи іншій мірі впливає на загальний розвиток та поведінку вашої дитини. І велика помилка - не звертати на це увагу. Сподіваємось що наступним кроком буде вірне рішення про виправлення або корекцію недоліків у їх розвитку. Ви, як батьки, маєте, перш за все, правильно зрозуміти суть порушення сина або доньки та особливості його(її) розвитку. Не тільки зрозуміти, а й «прийняти» проблему, навчитися з нею жити. Пам’ятайте «золоте» правило виховання – виховання любов’ю. Любіть свою дитину за те, що вона є! Любіть такою, яка вона є! Навчіться допомагати, підтримувати, втішати, долати труднощі разом з нею. Не бійтеся її перехвалити! Будьте терплячими! Якщо ви цього навчитесь і не квапитимете дитину, вона поступово навчиться всього. Вірте у її власні сили! Пам'ятайте, життя та здоров'я Вашої дитини — у Ваших руках!

Категория: Заходи | Просмотров: 435 | Добавил: AdminVroo | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.04.2024, 00:25
Приветствую Вас Гість

Форма входа

Категории раздела

Конкурси [35]
Зверніть увагу [5]
Заходи [80]
Методична робота [27]
Спортивно-масові заходи [20]
Досягнення [7]
Туризм [2]
Привітання [7]

Поиск

Календарь

«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика


    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0