Главная » 2016 » Травень » 18 » Обласний науково-практичний семінар
14:56
Обласний науково-практичний семінар

17 травня 2016 року на базі районної різнопрофільної гімназії кандидатом педагогічних наук, доцентом кафедри менеджменту освіти та психології КЗ «Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» Бабко Т.М проведено обласний науково-практичний семінар для заступників директорів з навчально-виховної роботи та вчителів. В ньому взяли участь також директори та заступники директорів з навчально-виховної роботи загальноосвітніх навчальних закладів Мелітопольського та Приазовського районів.

Тема семінару: «Майстер-клас як форма презентації професійної компетентності вчителя».

Мета: розкрити особливості науково-методичної підготовки вчителів до проведення майстер-класу; надати методичні рекомендації щодо реалізації науково-методичного супроводу вчителя до проведення майстер-класу.

Семінар відкрила завідувач районного методичного кабінету Мартинюк Т.І. яка відзначила, що ця тема є досить актуальною, адже взаємообмін професійним досвідом, який відбувається під час проведення майстер-класів - один із напрямків самоосвітньої діяльності вчителя.


В ході проведення лекції, яка більше нагадувала активне спілкування з педагогами, Бабко Т.М. розкрила систему підготовки вчителів до проведення майстер-класу, на конкретних прикладах пояснила алгоритм його структури, основні етапи та їх зміст.




Продуктивною була робота динамічних груп під час проведення семінару. З великим задоволенням вчителі в кожній групі обговорювали завдання та презентували присутнім отримані результати у вигляді схем, малюнків, таблиць.



Практичну направленість мав виступ вчителя районної різнопрофільної гімназії Гушуляк С.В., переможця обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року-2015» в номінації «Правознавство». Світлана Володимирівна поділилась досвідом проведення майстер-класу, провела з учасниками семінару інтерактивну вправу.



В цілому, на семінарі панувала атмосфера продуктивної співпраці, зацікавленості та творчості. Присутні на ньому відзначали вдале поєднання науково-теоретичної і практичної частини, змістовність та насиченість проведеного заходу.

Категория: Методична робота | Просмотров: 445 | Добавил: AdminVroo | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 16:36
Приветствую Вас Гість

Форма входа

Категории раздела

Конкурси [35]
Зверніть увагу [5]
Заходи [80]
Методична робота [27]
Спортивно-масові заходи [20]
Досягнення [7]
Туризм [2]
Привітання [7]

Поиск

Календарь

«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика


    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0