Главная » 2017 » Травень » 11 » Заступники директорів знайомляться з досвідом виховної роботи КЗ «Корніївська ЗОШ І-ІІІ ст.»
14:29
Заступники директорів знайомляться з досвідом виховної роботи КЗ «Корніївська ЗОШ І-ІІІ ст.»

5 травня 2017 року на базі КЗ «Корніївська ЗОШ І-ІІІ ступенів» відбувся семінар на тему «Роль художньо-естетичного виховання у формуванні творчої, гармонійної особистості учнів» для заступників директорів шкіл з виховної роботи, педагогів–організаторів ЗНЗ Веселівського району.

Щиро та гостинно зустрічала Корніївська школа учасників семінару. Зі словами привітання відкрила семінар директор школи Черномурко Л.М., яка ознайомила присутніх із планом роботи, визначила мету та завдання, наголосила, що виховання – багатогранний і складний процес, значення якого неможливо переоцінити.

Про систему роботи педагогів навчального закладу щодо художньо-естетичного розвитку учнів розповідала ЗВР Єрмолаєва Я.Є. Вона зупинилась на основних загальношкільних заходах, які стали родзинкою в системі виховної роботи школи. Особливо запам`ятався присутнім захід «Творці рідного краю», на які традиційно запрошують творчих людей с. Корніївки.

З досвідом своєї роботи з розвитку творчих здібностей учнів 2 класу на уроках художньо-естетичного циклу та в позакласній роботі познайомила присутніх вчитель початкової школи Бойко О.С. Цінним є те, що прищеплюючи учням естетичний смак, вчитель застосовує в своїй роботі нетрадиційні методи, форми роботи, випробовує на практиці нові техніки образотворчого мистецтва. Роботу шкільного драматичного гуртка презентувала Коротиш Т.М. Вона повідала гостям семінару про творчі здобутки вихованців гуртка, про їхню участь в різноманітних заходах школи, дитячого садка, сільського Будинку культури. Директор школи Черномурко Л.М. провела екскурсію навчальним закладом. Вона запропонувала колегам оглянути виставки робіт гуртківців («Творча майстерня»), творчих людей села, картини місцевого художника Палія В.О. («Мій рідний край – моя історія жива»).

Із задоволенням гості завітали на літературну годину «Поезія єднає серця» (вчитель початкових класів Дінець Т.В.), переглянули лялькову виставу «Як їжачок надбав голочок», інсценування уривку з драматичного твору М.Старицького «За двома зайцями» (керівник драматичного гуртка Коротиш Т.М.). Ці виховні заходи підтвердили напрацювання педагогів, про які вони розповіли в своїх виступах під час проведення теоретичної частини.

На завершення семінару гості переглянули літературно-музичну композицію «То від жінки музика життя, то від жінки все життя людини…». Перед гостями виступали діти школи, порадували своїм співом учасники сільського аматорського ансамблю «Берізка».

Як підсумок – колеги–учасники поділилися своїми враженнями, розповіли про свої емоції та відчуття, подякували організаторам семінару і одностайно підтвердили, що формування художньо-естетичних смаків, уподобань є необхідною умовою виховання гармонійної творчої особистості.


Категория: Заходи | Просмотров: 407 | Добавил: AdminVroo | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 15:27
Приветствую Вас Гість

Форма входа

Категории раздела

Конкурси [35]
Зверніть увагу [5]
Заходи [80]
Методична робота [27]
Спортивно-масові заходи [20]
Досягнення [7]
Туризм [2]
Привітання [7]

Поиск

Календарь

«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика


    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0