Главная » 2017 » Червень » 6 » У КДНЗ «Рукавичка» Корніївської сільської ради святкували 50-річний ювілей закладу
12:57
У КДНЗ «Рукавичка» Корніївської сільської ради святкували 50-річний ювілей закладу

Радісну подію відзначили 2 червня у дошкільному навчальному закладі (ясла-садок) «Рукавичка» загального типу Корніївської сільської ради - 50 років з дня відкриття.

Ювілей дитячого саду – це особливе свято, це справжній калейдоскоп дитячих голосів, посмішок і сміху! Саме з таким настроєм колектив закладу і зустрічав своє свято та приймав привітання від гостей.

За 50 років із стін закладу вийшло близько 1000 дошкільнят, самостійних, вихованих і підготовлених до школи.

У просторій музичній залі дошкільного навчального закладу в урочистій обстановці з вітальним словом перед присутніми виступила керівник закладу Мазурак Галина Іванівна. Окрім щирих побажань, Галина Іванівна пригадала тих людей, які будували дитсадок, вкладали у нього не тільки свою працю, а й душу. На святі було по родинному затишно, цікаво, радісно, словом, просто казково! Свій ювілей працівники та вихованці садочку святкували у колі друзів. Привітати іменинників завітало їх чимало, зокрема ветерани дошкільної освіти, хто працював у цьому дитячому садочку з початку його заснування, перші випускники й вихованці садочку, батьківський колектив. Серед почесних гостей – начальник відділу освіти, молоді та спорту Веселівської райдержадміністрації Сігакова Ірина Анатоліївна, голова сільської ради Овєчкін Юрій Аркадієвич.

Щирі вітання від народного депутата України Валентирова Сергія Васильовича передала його помічник-консультант Щетініна Олена Анатоліївна та вручила солодкий подарунок для вихованців закладу; соціальний працівник району Горохівець Людмила Абаківна від депутата районної ради Гулак Лєани Володимирівни подарувала праску.

У подарунок від Корніївської сільської ради подарувала килимове покриття для актової зали.

Також подарунки господарі закладу отримали від колишніх працівників, батьківського коллективу.

Представники товариства «Преображенське» та фермерського господарства «ДІАЛОН» подарували дітям набори іграшок та електрочайник.

Ведуча заходу вихователь Стовбур І.А. запросила гостей переглянути концертну програму – справжнє свято за участю вихованців та випускників дитячого садка.

На святі приємно було бачити усміхнені, щасливі обличчя тих, для кого стіни садочка у різний час були рідними: хто відкривав садочок, хто віддавав частинку своєї душі і серця дошкільному закладу та вихованцям.

Під час святкування гості переглянули мультимедійну презентацію, яку працівники дитсадка створили з нагоди святкування 50-річного ювілею. Всі присутні з цікавістю та хвилюванням спостерігали, як за час існування змінювався рідний садочок.

Хочеться вірити, що заклад переживе ще не однин ювілей і випустить ще не одне покоління своїх вихованців.




Категория: Заходи | Просмотров: 450 | Добавил: AdminVroo | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 03:21
Приветствую Вас Гість

Форма входа

Категории раздела

Конкурси [35]
Зверніть увагу [5]
Заходи [80]
Методична робота [27]
Спортивно-масові заходи [20]
Досягнення [7]
Туризм [2]
Привітання [7]

Поиск

Календарь

«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика


    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0