Главная » 2017 » Березень » 17 » Семінар для заступників з навчально-виховної роботи
15:24
Семінар для заступників з навчально-виховної роботи

17 березня 2017 року в КЗ «Менчикурівська ЗОШ І-ІІІ ст.» відбувся семінар для заступників директорів з навчально-виховної роботи. Тема семінару «Системний підхід адміністрації до підвищення професійної компетентності вчителів шляхом упровадження інформаційно-комунікаційних технологій» є актуальною, так як уміння вчителів використовувати комп’ютер в навчально-виховному процесі та в позаурочній діяльності стало обов‘язковим компонентом педагогічної майстерності вчителя.

Семінар почався з екскурсії по школі, ознайомленням з її «візитною карткою». З досвідом роботи школи щодо впровадження інформаційно-комунікаційних технологій в управлінській діяльності, методичній роботі, навчально-виховному процесі познайомила присутніх заступник директора з навчально-виховної роботи Шувара В.А.

Про вплив ІКТ на розвиток творчої особистості учня на уроках в початкових класах розповіла керівник ШМО вчителів початкових класів Алдошина О.В.

Брегеда С.В., вчитель географії, ознайомив присутніх на семінарі з власною системою роботи з обдарованими учнями, які щорічно є учасниками ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад, пишуть та захищають пошуково-дослідницькі роботи.

Практична частина семінару включала відвідування відкритих уроків, які провели вчителі школи: Вовк С.О. (українська література, 6 клас), Тарасова О.А. (французька мова, 10 клас).

Уроки, проведені вчителями, сподобалися учасникам семінару, кожен отримав і задоволення від його відвідування, і ідеї для власного досвіду. Яскравим підсумком семінару став позакласний захід «Це край, де я родилась і живу», підготований та проведений учнями разом з педагогом-організатором Толок А.Л.

Високий рівень патріотичного виховання, активність, творчість продемонстрували учні, розповідаючи про історію села, школи, доповнюючи її майстерно виконаними патріотичними піснями.

Під час проведення «круглого столу» по обміну досвідом з теми проведеного семінару заступники директорів з навчально-виховної роботи взяли активну участь в обговоренні питань, які були розглянуті на ньому, і прийшли до висновку, що використання в навчально-виховному процесі інформаційно-комунікаційних технологій дає можливість вчителю шукати нові оптимальні форми, методи, прийоми роботи на своїх уроках.

Завершився районний семінар тренінгом, проведеним психологом школи Рощіною Т.М., під час якого панувала атмосфера активності та оптимізму.






Просмотров: 444 | Добавил: AdminVroo | Рейтинг: 4.0/2
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 24.04.2024, 13:53
Приветствую Вас Гість

Форма входа

Категории раздела

Конкурси [35]
Зверніть увагу [5]
Заходи [80]
Методична робота [27]
Спортивно-масові заходи [20]
Досягнення [7]
Туризм [2]
Привітання [7]

Поиск

Календарь

«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика


    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0