Главная » 2017 » Лютий » 22 » День вшанування учасників бойових дій на території інших держав
13:11
День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

15 лютого – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Цього дня увесь український народ віддає шану солдатам і офіцерам, рядовим і генералам, робітникам та службовцям, які з честю та гідністю виконували свій військовий обов‘язок у горах Афганістану, пустелях Іраку, при врегулюванні конфлікту в Югославії, Чехії, на Кубі та в інших «гарячих» точках світу.

В цей день в школах району було проведено ряд виховних заходів. Так, педагогами навчальних закладів були підготовлені бесіди: «15 лютого – День виведення радянських військ із Афганістану» (КЗ «Чкаловська ЗОШ І-ІІІ ст.»), «Війни – найбільші трагедії в історії людства!» (КЗ «Калинівська ЗОШ І-ІІІ ст.»), «Афганістан – вічний біль і вічна пам’ять» (КЗ «Корніївська ЗОШ І-ІІІ ст.»),«Афганська війна» «Час і досі не загоїв рани», «Афганістан -душі кривава рана» (КЗ «Запорізька ЗОШ І-ІІІ ст.»).

Виховні години та уроки мужності проведено в комунальних закладах: «Чкаловська ЗОШ І-ІІІ ст.» («Наші земляки – учасники військових дій в Афганістані»), КЗ «Запорізька ЗОШ І-ІІІ ст.» («Афганська війна 1979-1989 років»), КЗ «Корніївська ЗОШ І-ІІІ ст.» («Далеке відлуння Афганістану»), КЗ «Матвіївська ЗОШ І-ІІІ ст.» («А пам’ять серце береже»), КЗ «Калинівська ЗОШ І-ІІІ ст.» («Болить Афган, в душі туман. Ніхто не знає, ніхто не скаже, Коли і де, хто за ким, В чужім краю на землю ляже»), КЗ «Новоуспенівська ЗОШ І-ІІІ ст.» («Афганістан… Пам'ятаймо»).

Учні та вчителі комунальних закладів «Менчикурівська ЗОШ І-ІІІ ст.», КЗ «Запорізька ЗОШ І-ІІІ ст.», «Зеленогаївська ЗОШ І-ІІ ст.» зустрілись із учасниками бойових дій у республіці Афганістан.

В шкільній музейній кімнаті КЗ «Таврійська ЗОШ І-ІІІ ст.» підготовлено експозицію «Воїни – афганці нашого села», влаштовано перегляд фільму «На Чонгарі».

Виставки літератури та фотоматеріалів оформлено в комунальних закладах: КЗ «Чкаловська ЗОШ І-ІІІ ст.», КЗ «Таврійська ЗОШ І-ІІІ ст.», КЗ «Менчикурівська ЗОШ І-ІІІ ст.», КЗ «Корніївська ЗОШ І-ІІІ ст.», «Матвіївська ЗОШ І-ІІІ ст.».

Кращі роботи учнів КЗ «Калинівська ЗОШ І-ІІІ ст.» представлено на виставці дитячих малюнків «Війна очима дітей».

Виховні заходи, приурочені Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав, дали можливість розширити знання дітей про історичні події афганської війни; проникнутись повагою до воїнів-інтернаціоналістів, память про яких живе в наших серцях.

Просмотров: 386 | Добавил: AdminVroo | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 18.04.2024, 09:54
Приветствую Вас Гість

Форма входа

Категории раздела

Конкурси [35]
Зверніть увагу [5]
Заходи [80]
Методична робота [27]
Спортивно-масові заходи [20]
Досягнення [7]
Туризм [2]
Привітання [7]

Поиск

Календарь

«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика


    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0